2010.10.26. 17:42 Szerző: Đđ

2012 október 26.

A mai napon döntött a Kormány az újabb gazdasági szükséghelyzet okozta károk elhárításáról hozandó sürgős intézkedések ügyében.

Amint azt már napokkal korábban a Kormány nyilvánosságra hozta: a Magyarország szívét markukba szorító és önös érdekeiket gátlástalanul szolgáló multitőkés-spekulánsok és hazai bérenceik évek óta megállás nélkül folyó aknamunkája következtében ismét sok-sok százmilliárdos lyuk tátong a következő év költségvetésében. Miután a nem magyar nemzeti tulajdonban lévő pénzintézetek a múlt év során magyarországi tevékenységüket a Keleti Pályaudvar környéki valutaüzérkedésre korlátozták, a nemzetközi áruházláncok pedig már csak egy közös zöldséges standot tartanak fenn a Teleki-téri piacon, ezért tőlük komolyabb bevételre a kormány nem számíthat. Nincsenek már jelentősebb magán-megtakarítások sem, hiszen a kormány még ez év elején elrendelte a magán-bankbetétek ideiglenes (értsd: a Feltámadásig tartó) állami zárolását, továbbá szintén ideiglenes állami kezelésbe kerültek a családi arany- és ezüstékszerek és –tárgyak is, ideszámítva az aranyfogakat és a platina implantátumokat is.

Mivel azonban a költségvetésen továbbra is hatalmas lyuk tátong és a költségvetés összeomlása esetleg azzal a veszéllyel járna, hogy meginogna a Kormányba vetett általános és jól megérdemelt közbizalom, ezért a Kormány elrendeli az alábbiakat:

1.     Az ország minden megművelhető földjét azonnali – és természetesen ideiglenes – állami kezelésbe vonja. Elrendeli a teljes termőterület mákkal és/vagy marihuánával való beültetését (a kokacserjétől klimatikus viszonyainkra tekintettel eltekintünk).

2.     A leendő termés feldolgozása érdekében azonnali – és természetesen ideiglenes – állami kezelésbe vonja a teljes magyar gyógyszer- és vegyipart, kötelezi a Tiszai Vegyiműveket és a Százhalombattai Kőolaj-finomítót, hogy jelenlegi tevékenységéről haladéktalanul kezdje meg az átállást az ópiát- és kenderszármazékok feldolgozására.

3.     A termékek külföldi piacokra való eljuttatása érdekében azonnali – és természetesen ideiglenes – állami kezelésbe vonja a teljes magyar tehergépjármű-parkot és kötelezi azok eddigi tulajdonosait, hogy a járművekben alakítsanak ki megfelelő és szakszerű csempészrekeszeket.

4.     Szintén a termékek külpiacra juttatása érdekében a Kormány – elvei fenntartása mellett, ám tekintettel a mindenek felett álló Közérdekre - a hazai fegyintézetekben kábítószer-terjesztésért büntetésüket töltő személyeket azonnal szabadlábra helyezi és belőlük létrehozza a Magyar Nemzeti Állami Drogszindikátust. A Szindikátust a belügyminiszter szakmai felügyelete alá helyezi.

5.     Szintén a mindenek felett álló Közérdekre tekintettel a Kormány elrendeli, hogy minden 18 és 30 év közötti, az Állami Minőségmegállapító Bizottság (ld. alább) által a feladatra alkalmasnak ítélt nőnemű magyar állampolgár minden évben egy naptári hónapnyi időt - saját szabadságkerete terhére, diákoknál pedig a nyári szünidő alatt - külföldi nyilvánosházakban köteles szolgálatot teljesíteni. Mivel ez a Haza szolgálatának minősül, ezért a rendelet végrehajtását a honvédelmi miniszter szakmai irányítása alá rendeli, akit egyben felkér az említett Állami Minőségmegállapító Bizottság létrehozására is. E célra igénybe veheti a korábbi honvédségi sorozóbizottságok teljes személyi és eszközállományát. Ez a rendelkezés a nem a Magyar Köztársaság területén honos, de a magyar állampolgárságot a Kormány korábbi rendeletei útján megszerzett nőkre is kiterjesztendő. Az ezen állampolgárok által érintett külföldi szervekkel való egyeztetéssel a Kormány a külügyminisztert bízza meg.

 

Kelt: Budapest, 2012 október 26.

A Magyar Köztársaság Kormánya

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr22400958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása