2012.04.21. 21:25 Szerző: Đđ

Blogterrorista lettem!

„[Ha képesek vagyunk visszanyerni önbizalmunkat], megmarad a rend, a biztonság, túljutunk gazdasági nehézségeinken, megőrizzük értékeinket és egy új, korszerűbb, hatékonyabban működő magyar szocializmust hozunk létre. Ha nem, az anarchia, a káosz – és ne legyen illúzió – a fehérterror fog eluralkodni.

Grósz Károly, az MSZMP főtitkárának beszéde a demokratikus ellenzék egyre terebélyesedő tevékenységéről a Kommunista Aktíva ülésén - 1988. november 29.

 

Szokás, hogy a posztjainkat egy-egy idézettel vezetjük be – de most kettő is lesz, íme, a második, (amely egyből meg is magyarázza, miért választottuk ki Grósz Károly híres szavait posztunk elejére):

„Csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja, hogy rajta keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak.”

Kövér László, az országgyűlés elnöke, ideiglenes köztársasági elnök nyilatkozata a HírTV Péntek8 című műsorában – 2012. április 20.

Ez van… Ami Grósznak a fehérterror volt, az Kövérnek a blogterror: a nyílt, működő demokratikus politikai kultúra. Ide jutott (vissza) 24 év alatt Magyarország: egyik vezető politikusa azért nyilvánít terroristának valakiket, mert azok normális, demokrata polgárokként viselkednek, teszik a dolgukat és szarságnak nevezik a szarságot.

Nem hiszem, hogy Kövér ne lenne demokrata – mert nem hihetem ezt, annak ismeretében, hogy ő maga éppen Grószék antidemokratikus, egypárti és kritikát nem tűrő rendszere ellen harcolt. Nem változhat ekkorát egy ember szűk negyedszázad alatt – hacsak…

Hacsak: el nem ment az esze!

…És innentől már nem is kell idegeskednünk, nem kell felháborodnunk sem azon, amit Kövér Laci beszél: legyünk segítőkészek inkább, igyekezzünk őt megnyugtatni! Üljünk le mellé képzeletben és szóljunk hozzá, mint egy régi jóbarát:

-           Sebaj, komám: épp ezekre az esetekre van a társadalombiztosítás! Menj csak be, nyugodtan! Vagy ha éppen az a bajod, hogy olyan furán nyugtalan vagy, az se baj: bemehetsz úgy is, majd ott lenyugtatnak! Pénz nem számít, a költségekkel ne törődj – gondold azt, hogy te egy „Közgép-tender" vagy! Nekünk minden pénzt megér az, hogy normális elnöke legyen az országgyűlésnek!

…És ha már itt tartunk: arra is hajlandók vagyunk áldozni, hogy a miniszterelnökünk is normális legyen – és akkor a köztársasági elnök akár maradhat is egy… Szóval: ő/az már nem számít, mert ha a miniszterelnök és a parlament elnöke O.K., akkor a közjogi méltóságoknál meglesz a kétharmad.

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr244465525

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Száz forint a forró lángos, mihez értesz, Áder János? 2012.04.22. 17:40:31

Áder János életrajza: íme egy újabb nímand, egy elvtelen csinovnyik, aki a Párt iránti elkötelezettsége mellé semmilyen szakmai eredményt nem tud felmutatni. “Áder Jánosnak nincs semmiféle jelentős tudományos, kulturális, üzleti vagy akár sportte...

Trackback: Orbán Viktor is volt fiatal, liberális és demokrata (archív kép) 2012.04.22. 17:36:25

A fekete-fehér kép valamikor a 80-as évek végén készülhetett Orbánról, Deutschról és Fodorról, a Fidesz akkor még valóban fiatal, valóban liberális és valóban demokrata nézeteket valló három alapító tagjáról. A magukat akkor még „liberális, radikális é...

Trackback: “Kövér László csacsiságokat beszélt, nyilván feszült volt” – reagált a HVG főszerkesztője a házelnök “tollforgató terrorista” hisztijére 2012.04.22. 17:30:21

Éppen csak azt nem tette hozzá, hogy Kövérnek talán megjött, attól annyira feszült, és azért illette az újságírókat a “nyikhaj, senkiházi utolsó tollforgató terrorista”, valamint a “velejéig gonoszak” és az “ostobák”...

Trackback: Szabadságharc vagy gyarmat? 2012.04.22. 13:37:47

Szabadságharc vagy megalkuvás? Józan ész vagy magyar virtus? Hajlandó vajon a kormány megfizetni a mentőkötél árát, vagy ülünk még egy kicsit a gödörben, esetleg ásunk lelkesen tovább magunk alatt? A jövő hét elején egyeztet miniszterelnökünk az Eur...

Trackback: Earth Day: Rombold te is a Kossuth teret! 2012.04.22. 10:32:38

Letölthető reality társasjáték 2 percben Még mindig nem kaptál elfogadható választ arra, hogy miért kellett egy teljes parkot elpusztítani? Nem érted, miért villognak a Föld napi rendezvényeken, akik erre utasítást adtak? Úgy érzed, hogy valami lé...

Trackback: Schmitt és a névtelen blogger 2012.04.22. 10:15:47

Shakespeare jobban csinálta A tömeget, a média fogyasztó polgárt befolyásolni akaró szándéknak számos elemét fedezhettük fel a Schmitt elnök lemondása-lemondatása körüli végjátékban. A korábbi hosszú esztendőkben kitűnő eredménnyel működött fideszes...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

partfish 2012.04.22. 02:28:37

orbán népszerűségének az az oka, hogy felismerte, hogy a magyarok nem alkalmasak a nyugati típusú demokráciára. ezt sokan nem akarják elfogadni, pedig nyilvánvaló történelmi okai vannak. amikor megérkezett egy félnomád sátras horda a kárpát medencébe, akkor európában, már központosított, jogrenddel, államigazgatással, oktatással rendelkező államok voltak. sajnos a magyaroknak nem volt elég ezer év az asszimlációhoz. a feudalizmus sem tudott kibontakozni teljességében ezért akar orbán a feudalizmushoz hasonló viszonyokat teremteni. pl. katolikus egyház integrálása, a családtagok rokonok államigazgatásban vezető álláshoz juttatása, stb.stb.
ezért van az is, hogy nem kevesen, pl. a jobbik is a királyság visszaállítását tartják a legjobb megoldásnak.

épészmérnök 2012.04.22. 04:28:28

@partfish: ez nem alkalmasság, hanem szocializáció kérdése.
Az sem újdonság, hogy a magyarok szocializációja nem éppen demokratikus volt a rendszerváltás idején. Ezt a politikai vezetők is tudták. Az ő felelősségük lett volna, hogy elősegítsék a demokrácia megtanulását. Tény, hogy rengeteg volt a visszahúzó erő, de legalább megpróbálták volna... Az ellenkezőjét tették, a kilencvenes években megtett lépéseket sorban visszavonták. Az első önkormányzati törvény még a beszedett jövedelemadó felét hagyta az önkormányzatoknál, azután ez az arány fokozatosan csökkent, az egymást követő kormányok sorban visszavettek belőle. Az iskolaigazgatót a kilencvenes évek elején a tantestület választotta, ma már talán véleményezési joga sincsen.
A civil társadalom csíráit is eltaposta a szocialista-fideszes mutyi, amellyel egymás fake civil szervezeteit támogatták. Stb., stb.

kzoltana 2012.04.22. 07:36:17

- Miért jó Áder?
- Mert nem kövér.

Keljfeljancsi, Áder Jancsi!
Magyar fejlesztésű politikai játék videója látható itt, jobb, mint a Barbie!
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2054_keljfeljancsi_ader_jancsi
Nem talpra, magyar!

moTmeN 2012.04.22. 10:17:03

Grosznak legalabb igaza lett, kulonosen ha a melyszegenysegben eloket, a szocializmusban egzisztenciaval, jovokeppel rendelkezoket kerdezi az ember. Esetleg a koztisztviseloket, ahol portastol folfele mindenkinek a legfelsobb hatalom igenyeinek megfeleloen kell muzsikalnia, kulonben fel is ut, le is ut.
Es ezek nem most kezdodtek, nem is az 'elmult nyolc'-ban.

Idefyt · https://www.facebook.com/ElegAPolitikaiAmokfutasbol 2012.04.22. 10:24:59

@partfish: Orbán népszerűségének oka, hogy ő hazudja a legtöbbet és a legnagyobbat, és teszi mindezt komoly meggyőző erővel...
Sajnos a magyar választópolgárok többsége olyan, hogy azt választja, aki a legtöbbet és a legnagyobbat hazudja a kampányban, mert még mindig képesek elhinni, hogy azonnal eljön a tejjel-mézzel folyó kánaán, ha őt választják.

Remélem az elmúlt két év csattanós választ adott arra, hogy nem szabad azt választani, aki a legtöbbet és legnagyobbat hazudja, mert ő fogja a leginkább cserbenhagyni a választóit.
Ez a kormány a "radikális adócsökkentés" kormánya, mely immár a fene se tudja hányadik bőrt akarja lenyúzni az emberekről újabb és újabb adók formájában, miközben széplopják az országot...

Ideje az elmúlt 22 év minden politikusát elzavarni és végre tisztességes, becsületes képviselőket, vezetőket választani, akik az országért és a benne élőkért dolgoznak, és nem csak harácsolnak és lopnak.

Ha egyetértesz csatlakozz hozzánk a facebookon.

tcpip (törölt) 2012.04.22. 10:26:41

Sajnos Kövérnek igaza van. Ha a balliberális pártok, így a DK, az MSZP vagy a 4K! és a Milla! aktivistái, tagjai parlamenti, demokratikus pártok weboldalának elhallgattatásával, feltörésével foglalkoznak, mint legutóbb tették volt a JOBBIK elleni internetes támadás során, addig nem kell csodálkozni, igen, terroristák és a jog értelmében is bűnözők a balliberálisok.

tcpip (törölt) 2012.04.22. 10:28:40

Az már végképp röhejes, hogy a nagy szólásszabadságról rizsázó ballibek hallgattatnak el egy weboldalt, csak mert az nekik nem tetszik. Ilyen a ballib szólásszabadság ...

Pont, mint legutóbb, mikor az LMP betiltatta a cigányokról szóló tényfeltáró filmet. Pont olyanok, mint az SZDSZ, totális cenzúrát gyakorolnak.

is 2012.04.22. 10:32:46

@tcpip: szerintem vedd igénybe te is a társadalombiztosítást. ki foglalkozik a Jobbik elleni internetes támadással, melyik párt aktivistái? az Anonymous az mióta pártaktivista? a tények nem zavarnak, látom.

moTmeN 2012.04.22. 10:33:27

@tcpip: Azert ne keverd ossze az anonymoust partokkal. Ez egy szelsoseges anarchista szervezet, aki ilyen modszerekkel kuzd a rendszer ellen. Mint a magyarok nyilai a masik oldalon, csak itt nem serul meg senki. Oket osszemosnad kedvenc politikai partoddal?

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.04.22. 10:36:22

Kövéréket zavarja.

Fasiszta országokban nincs is baloldal.

Szóval Grósznak szép lassan igaza lesz.

tcpip (törölt) 2012.04.22. 10:42:01

@moTmeN: Se a ballib blogok, se a ballib pártok nem határolódtak el a szervezettől, sőt, még büszkék is rá.

hoppá rézimi 2012.04.22. 10:55:50

"Nem változhat ekkorát egy ember szűk negyedszázad alatt – hacsak…
Hacsak: el nem ment az esze!"

Ez a válaszod? A két idézet-párhuzamával igazán jól indultál, de aztán te is lenyúltál a szarért, hogy visszadobhasd, és szaros lett a kezed.

Đđ 2012.04.22. 10:57:54

@tcpip:

No, akkor most örülhetsz - mert mi, a ProgBlog ezennel elhatárolódunk az Anonymus akciójától!

...Ugyanis az nem megoldás egy Jobbik-féle aljas hazugsággyár ellen, ha egy-két órára kiiktatjuk a szerverüket: a hatályos magyar törvények értelmében nem is lett volna szabad nyilvántartásba venni egy ilyen szellemiséget képviselő pártot, vagy ha ez (sajnos) megtörtént, azóta régesrégen törölni kellett volna!

Nem is az a legnagyobb baj a Jobbikkal hogy cigány- és zsidóellenes, hanem az, hogy hamis reményt ad tudatlan embereknek, akik csupán egy sikeres Magyarországot és abban nyugodt életet szeretnének... A Jobbik rosszul tesz fel kérdéseket és hibás válaszokat ad azokra - márpedig ez sosem vezet eredményre. Vonáék ülhetnek jó pénzért a Parlametben, Morvai Kriska ellehet havi 11.000 euróért az EP-ben - de mit segít ez a szegény, dezorientált, a Jobbik által (is...) félrevezetett, ostobaságokkal traktált magyarok millióin?

...Aki valóban sikeres, teljesítőképes Magyarországot szeretne, az egyszerűen nem támogathat egy efféle politikai erőt. Mi egy innovatív, kooperatív magyar népben hiszünk, amely képes felismerni, hogy a saját bajaiért önmaga hibái a felelősek és képes tanulni és változni.

town 2012.04.22. 11:06:19

Kövér rólad 1 szót se ejtett, blogterroristákról sem. Minek kapkodsz olyan inget magadra, ami nem neked készült?

town 2012.04.22. 11:09:15

Egyébként köszönöm, hogy ezt a hisztit csináljátok Kövér körül, mert megnéztem ezt a beszélgetést, amit ha nem hisztiztek akkor nem néztem volna meg.
Jó volt.

sárkányfő 2012.04.22. 11:10:19

@partfish: találó gondolatok.

@Đđ: jótanács: reformáld meg a blogod szerkesztését, sortáv, betűtípus, méret, stb., mert ami most van szerintem nagyon nem olvasóbarát.

takács bálint (törölt) 2012.04.22. 11:12:55

@tcpip:
ez a sztori arról szól, hogy a nemzeti liberálisok a közéletben vizionáló nácikat el akarják taposni. oda-vissza igaz ez persze. szóval nem kellene sírnotok.

Pienaar 2012.04.22. 11:13:10

"...Grószék antidemokratikus, egypárti és kritikát nem tűrő rendszere ellen harcolt..."
Azt azért illene megemlíteni hogy bár Grósz egész életében a Kádár-rendszert szolgálta, de amikor miniszterelnök lett és röviddel utána Kádár utóda, Magyarország hirtelenjében megszűnt diktatúrának lenni. Nem azt mondom hogy a szólásszabadság megvalósulása az ő érdeme volt de a neve sokkal inkább a 80-as évek végi reformokkal hozható kapcsolatba, nem pedig a csehszkovák-NDK-román típusú hatalomhoz foggal-körömmel ragaszkodó kommunistákkal. A fehérterror emlegetése más kérdés, egyfajta pánikreakció volt arra hogy észrevette hová jutottak a dolgok.

szgy 2012.04.22. 11:13:11

"a nyílt, működő demokratikus politikai kultúra"

ezt ne tévesszük össze azzal az embertelen gyűlölet, fikázás, primitívség, ocsmányság, bunkóság, stb. áradattal ami politikai véleménynyilvánítás címszóval megjelenik általában szinte valamennyi hasonló jellegű blogban. igaz, nem annyira a cikkekben mint a hozzászólásokban.

szgy 2012.04.22. 11:16:17

@Idefyt: meg kell alapítani az "egyikre sem" nevű pártot :-)

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2012.04.22. 11:18:00

Hehe. Ez az irreleváns, inkonkluzív bullshit, ami a magyar blogoszférában történik, nem nevezhető politikai kultúrának, működőnek (ami után egyébként vessző van) főleg nem.

@Đđ: Ilyenek például. A megoldás nem beszélni a problémáról, bravó.

tcpip (törölt) 2012.04.22. 11:18:56

@Đđ: Ez igen gyatra, nem elhatárolódás, hogy elhatárolódás helyett egy jót náciztok. Főleg, hogy csak az akciótól tesztek gyér kísérletet elhatárolódni, s nem a szervezet egészétől magától.

Az ordas nácizással épp hogy pont közösséget vállaltatok az Anonymussal, ti vagytok a szellem, ők a végrehajtó cselekvő kéz. Egylényegűség áll fenn. Összenőtt, ami összeillik. Ballib = Anonymus.

Pedig nem úgy indult a társaság, hogy ez lesz belőle, értelmesebb céljai voltak, de ebben az országban a ballibek tényleg mindent elkúrnak ... :( :S

nincs semmi baj! 2012.04.22. 11:21:57

@tcpip: Azt már írták, hogy egybemosod az anonymoust az úgynevezett ballibekkel, úgyhogy erről nem érdemes több szót ejteni. (Eleve hülyeség persze homogén csoportként kezelni a jelenlegi ellenzék nem jobboldali - hogy ne írjam azt: nem fasiszta - részét, de mivel a baloldalon meg a szélsőségeket szokás a fidesszel összemosni, ezt betudom a közbeszéd mai siralmas állapotának) Ugyanakkor itt jegyezném meg, hogy a JOBBIK nem demokrata, ezt Vona Gábor úr mondotta a saját szájával! :)

discover 2012.04.22. 11:29:34

El se olvasom a többit, de a Dagadt (kövér) monnyon le. Demagóg, kommunista vadállatokkal nem akarok foglalkozni, vagy menekülni kell ebből az országból.

town 2012.04.22. 11:30:03

mno.hu/pentek8/a-pentek8-vendege-kover-laszlo-1070051

Itt a beszélgetés, annak aki még nem látta. Helyrerakott megint, jó pár balliberális hazugságot.

nincs semmi baj! 2012.04.22. 11:30:43

@szgy: Igen, nyílt és valami módon működik is, még talán demokratikus is, de hogy ez politikai kultúra lenne, hát az tényleg erős. :)

discover 2012.04.22. 11:32:39

Ja és a forradalom :) Végre itt vannak a kommunista forradalom vívmányai!!! JEEEE! Majd a börtönbe küldjetek egy kis húslevest ezért a hozzászólásért. (talán az EU kiment majd, de ilyeneket nem szabad ám írni.)

nemecsek ernő áruló 2012.04.22. 11:36:26

@town: Ez így van, és Gyurcsány is arról beszélt, hogyan kéne felvirágoztatni az országot, kivel, és hogyan kellene kiegyezni, milyen víziói vannak... De hát ilyen ez a politikai kultúra. Szövegkörnyezetéből kiragadva még a köteles beszédből is képesek voltak azt kihozni, hogy Kövér felkötné az ellenzéket.

Ha nem akarod, hogy félreértsenek, ne beszélj félreérthetően. Ezt minden politikai szereplőnek meg kellene végre tanulnia egyszer, s mindenkorra.

2012.04.22. 11:40:01

A terror célja a félelemkeltés. Ebben a tekintetben egyet kell értenem Kövérrel, elhiszem hogy félelmet kelt bennük, hogy még van független vélemény és van a kinyilvánításnak tere Magyarországon. Elhiszem, hogy rettegnek, hiszen hiába a média elfoglalása, hiába a 2/3, az embereknek mégis van saját véleményük.

Végignézek a Fidesz vezérkarán és eszembe jut a mondás: most olyanok vagyunk, mint akiktől gyerekkorunkban a szüleink óvtak bennünket.

Önjáró Talajgyalu 2012.04.22. 11:44:40

Megy a rinya, imperialista Maces billentyűzetre bezzeg tellik a mocskos ellenforradalmároknak! Megadóztatni!

discover 2012.04.22. 11:48:23

Nos, olyasmiket, amit a dagadt mondott, nem lehet mondani, inkább szégyellnie kellene magát a társaságnak smitt miatt. (direkt van így írva.) A rohadt kommunista banda védi a disznót. (én diplomáztam és vállalom, hogy (csak a diplomával) 7 hónapot töltöttem el és nem írattam meg mással, de szívesen elmenekülök ebből az országból, és lehet, hogy majd csak akkor, amikor a 2056-os forradalomkor behívják a kínai katonákat, hogy megtartsák a kommunista hatalmat. Nagyon ideges vagyok a dagadtra. Meghúznám a bajuszát. Na börtön?

discover 2012.04.22. 11:51:03

@nemorino: valóban félniül kell, mert a terror két oldalú. Nézd csak meg az USA-t. Ott a terroristák ellen küzdenek, de a túloldalon ők a terroristák.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2012.04.22. 11:52:43

Van egy logikailag kifogásolható fordulat a postban. Több verzió is elképzelhető azon kívül, hogy kövérnek elment az esze az elmúlt 25 évben:
- sose volt normális (kvázi forradalmi (nem fülke!) hevületben ez gyakran nem látszik)
- nem a rendszer ellen harcolt, hanem érte (mármint a rendszer tetszett neki, csak az nem, hogy nem ő a góré)

town 2012.04.22. 11:53:59

@nemecsek ernő áruló:

Elég könnyű bárkit kiforgatni, csak politikai "jószándék" kell hozzá.

A választópolgártól is elvárható, hogy utánanéz (saját fülemmel meghallgatom)mielőtt sugárban elkezd vért hányni, mert valaki aki sugárban vért hány, azt mondta neki hogy az azt mondta.

Ez a poszt is kiváló példa. Hányja a vért, a többi meg nézi hogy tényleg a Grósz, és már öklendezik ő is.

Ez a blog is

2012.04.22. 11:54:39

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Az én édesded álmom az lenne, hogy a politikai élet hívószavai ne a szabadságharc, a terror és a saller legyenek, hogy a 2/3 ne szabadságharcot vívjon, hanem végre térjen észhez és takarítsa el először a saját szarát, azután Fletóékét. De nem fogja, nyíltan megy a lopás, attól tartok ez a hatalom egyetlen célja.

2012.04.22. 11:58:54

@Önjáró Talajgyalu: Ez nem Mac billentyűzet. Vagy az Apple már Windows billentyűt is használ?

discover 2012.04.22. 12:04:10

Szomorú, hogy meddig süllyed ez az ország.

nemecsek ernő áruló 2012.04.22. 12:04:36

@town: Szerintem ha egy politikus félreérthetően beszél, viselje a következményeit. A "rohadó nyugat" politikusai még a kiforgatott szavak után is lemondanak. Kövérnek minden egyes politikában töltött perce, minden nyilatkozata ajándék az MSZP-nek.

misimisi 2012.04.22. 12:15:42

@town: Mint például, hogy Smitpál plagizált?

2012.04.22. 12:19:51

@Szabó Zoltán fél évet kapott: ???
Ezt a választ nem tudom értelmezni. Nem voltam kultúrálatlan, nem értettek félre és nem is jajongok. A mocsok pedig most nem rám ömlik, nem én panaszkodtam a Péntek8-ban.

nemecsek ernő áruló 2012.04.22. 12:27:27

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Nem érted. Nem is fogod. Mi közöm nekem az MSZP-hez? Én tényt közöltem, de reményeket.

2012.04.22. 12:42:06

Kövér "köteles"László ismételten arról tett tanubizonyságot, hogy nagyon buta.

Kommunistázzon csak nyugodtan.
Annál inkább mert saját magát köpi le és köpi szembe.
Mert hol is dolgozott ő, mint hős ellenálló?
Mert azt nem tudni hogy minek állt ellent, de ellenállt.
Talán a sok alkoholnak, amit nem birt meginni, mint párton belüli ellenálló?

Netán ennek hatását látjuk, most mikor megszólal--eltorzult fejjel és az arcát ideggörcs rángatja?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.22. 12:46:14

@partfish: Már az is árulkodó, hogy jelenleg egyetlen párt van a parlamentben, amely nyugati minta alapján működik, az LMP.
Sajnos egyetértek, a szocializmus kiirtotta a civilséget, a fogyasztó társadalom meg tovább atomizált, most Viktor remekül felismerte, hogy ennek a halom magányos, bezárkózó embernek a nemzet és a vezér az utolsó mentsvára.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2012.04.22. 12:57:14

@Szabó Zoltán fél évet kapott: valakivel keversz, mucika, nekem nincs varacskos disznóm (meg sima se), csak macskám volt, de sajna már elpusztult.

LMP=SZDSZ 2012.04.22. 13:00:07

@partfish:

A genetikai alattvalót kihagytad nácikám.
Így nem teljes a rasszista fröcsögésed.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 13:11:43

Kövér Te egy büdös suttyó bunkó, paraszt
vagy aki az adófizetők pénzén lettél kitaníttatva a Kádár rendszerben, de soha nem dolgoztál a tanult szakmádban, és azóta is 23 éve az adófizetők pénzén PARAZITÁSKODSZ..hazudsz,, csalsz . gyűlölködsz....DÖGÖLJ MEG FÁJDALMAS RÁKBAN !!!!!!!!

Amidazophen 2012.04.22. 13:12:50

@partfish: nagyon jó hozzászólás: a magyarok tényleg nem alaklmasak nyugati tipusú demokráciára. Ismerkedünk vele több, mint 20 éve és nem megy/nem tetszik/nem akarjuk (nem kivánt törlendő).

Vagy pedig: nem hagyják politikai érdekcsoportok - mind a két oldalról. A népben meg nincs meg az az elementáris óhaj, hogy ennek a kisérletezésnek egyszer vége szakadjon.

Ismerünk ugyanis más demokráciát is: a szocialista demokráciát, benne éltünk vagy 40 évet, és hát azt biztos nem akarjuk újra.

Akkor meg mi marad?

A tűrés a végtelenségig?

Szamiz67 2012.04.22. 13:24:24

@partfish: A magyarok idegen nyelvet nyelvet sem beszélnek, a képzettségünk is alacsony, a felnőttkori folyamatos tanulásról már ne is beszéljünk, mégsem gondolnám, hogy ennek így kellene maradnia.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.22. 13:44:26

@kzoltana:

- Miért jó Áder?
- Mert nem kövér.

Ez nagyon találó és szellemes.

town 2012.04.22. 13:45:39

"vagy aki az adófizetők pénzén lettél kitaníttatva a Kádár rendszerben"

Viccesek ezek a vén komcsik. :-) A Kádár rendszer nem tanítatott ki senkit, vagy most az unokádat az Orbán rendszer tanítattja ki?

Szekeres Imre egyébként hol dolgozott életében? Vagy az Újhelyi?

Martian (törölt) 2012.04.22. 13:46:31

Újbeszél szótár:
Schmitt Pál - doktorrorista
Kövér László - fiderrorista

:))

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.04.22. 14:05:58

hol mondta Kövér a blogterrort?
ja? sehol..
na ennyit rólad...

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.04.22. 14:37:23

1. Utálom Kövért és a Fideszt, mint a szart. Vagy inkább még jobban.
(Mondjuk a többi pártot és azok vezetőit is.)

2. Ennek ellenére tény, hogy rólatok, bloggerekről egy kurva szót sem szól.

Újságírókról beszélt, amik ti csak szeretnétek lenni, még ha nagyképűen egy csomóan annak gondoljátok is magatokat.

regress 2012.04.22. 14:43:48

@Muster Mark: te oxigénhiányos,miért haragszol a zsidókra?anyád levetette volna a fitymád,csak 10-centivel fölötte vágtak. azért? beteg fasz vagy mint a kövér

safranek 2012.04.22. 14:48:28

Blog = nyilvánoság.
Ez a Fidesznak csak addig volt jó, amígy Gyurcsányt ekézték. Most Ők vannak hatalmon, akkor el kell viselni a nyilvánosság erejét.
Vagy azt szeretnék, ha róluk csak a szép ás jó jelenne meg, pont, mint a rendszerváltás előtt? Cenzúra kell?
Aztán ha majd ismét kikerülnek a hatalomból, akkor meg visszasírják ezekt a "terroristák"-at!

safranek 2012.04.22. 14:51:01

@Muster Mark: Neked meg az a politikai kúltúra, hogy mindent a zsidókra fogsz? Meg legyen akkor cenzúra, mindenki fogja be a száját aki neked nem tetsző véleményet mond? Tudod mi ez? pl: Kommunista/fasiszta/bármilyen DIKTATÚRA

Đđ 2012.04.22. 15:16:38

@dr. Közbiztonság Szilárd:

Ahogy a posztban is idéztem: "tollforgatókról" beszélt Kövér - ebben pedig bennfoglaltatnak mindazok, akik az írás eszközével fordulnak a közhöz.

(Még jó, hogy a tollforgatóról nem valami madártoll-pörgetőkre asszociáltál...)

town 2012.04.22. 15:29:41

@Đđ:

Szerintem törődj bele, hogy te még a Kövér legutolsó gondolatában sem létezel. Se bloggerként, se tollforgatóként, se terroristaként. A többi blogger sem, ezért nem is szólt 1 szót se rólatok.

:-)

Makkasz 2012.04.22. 15:40:04

@Đđ: Szerintem az egyetlen megoldás, ha felébrednek az emberek végre. Elkezdenek gondolkodni és szembeszálni a paternalista, képmutató hazug politikai pátokkal.
Önmagában egy anarchista szervezet nem hozza el a megoldást, de az Anonimusra büszkének kell lennünk, mert az elsők akik szembeszállnak a korlátlan antidemokratikus jogokat korlátozó és embereket a butaság állapotában tartó politikus bűnözőgárdával.
Egyébként meg egy segélykiáltás a szerverfeltörés, az áldemokrácia és az intézményesített "uralkoó réteg" hatalma ellen.
Végre egy cselekvőképes csapat, aki nem erőszakos, nem öl, nem rombol.

Makkasz 2012.04.22. 15:41:01

Javítások:
Párt
Antidemokratikus, jogokat

gerdo 2012.04.22. 16:28:32

Azert kivancsi lennek ra, hogy most, hogy a haz es a koztarsasag elnoke kijelentette, hogy terrorista tamadas all az allamfo elmozditasa mogott, vajon ez felhivaskent ertelmezheto-e a TEK szamara, hogy lepeseket tegyen az elkoveto blogger terrorista felkutatasara es kezre keritesere?

En kezdetnek javasolnam egy minimalis verdij kituzeset, hogy leteszteljuk a kozvelemenyt. Pozitiv reakcio eseten johet az azonositas majd az ej leple alatt torteno helikopteres megkozelites es fegyveres behatolas X.Y. n-dik emeleti panellakasaba.

town 2012.04.22. 17:06:12

@gerdo:

Aquila non captat muscas

Szamiz67 2012.04.22. 17:07:58

Sajnálom a Muster Mark-hoz hasonló embereket és közvetve természetesen a társadalmat is, hogy ennyire aránytalanná, torzulttá vált az értékrendjük, szocializációjuk, hogy így eluralkodhat rajtuk, rájuk telepedhet és kiszoríthatja a pozitív, együttműködő, humánus, emberséges dolgokat a gyűlölet.

Rob67 2012.04.22. 17:09:05

A szerzo teved: Kövér nem demokrata, egz demokrata olzat sosem merne mondani, hogy egy másik párt zavarja őt a parlamentben.
Mondjuk ki: Kövér egy igazi mocskos komcsi. Az volt a nyolcvanas években is, Kádár és ay MSZMP fizetési csekkjein nevelkedve. Ez az ember egz utolsó, senkiházi mocskos prosztó komuunista hányadék. Az volt, az is maradt.
Akárcsak a Kádár engedéllyel Oxfordban gályázó Orbán. Ezek az előző rendszer kegyeltjei és kiszolgálói voltak, minözben minket néhányunkat a rendőrők vertek és a BM elvette az útlevelét?
Hol voltak akkor ezek a tetvek?
Sehol.
Féreg egy banda, senkiházi és nyikhaj ingyenélők.

Rob67 2012.04.22. 17:12:54

@Muster Mark: Ha zsidó diktatúrta lenne, anyád legfeljebb műpéniszt kapott volna, szaporodási engedélyt nem.
Mi a szart tudsz te a diktatúrákról? Mikor születtél nagyhangú jobber barom?
Téged is vertek a rendőrök a nyolcvanas években, vagy csak a mai sikertelenségedet szeretnéd valakire áthárítani.
Tanulj, igyekezz, dolgozz. Sikeres leszel.
Én sem vagyok zsidó, mégis bejött.
Igaz ehhez nem elég a napi narancsot felláció tárgyává tenni...

kela-bá 2012.04.22. 17:29:52

Budapesthez Makó közelebb van mint Makó Jeruzsálemhez. A Makói HAGYMATIKUM csodálatos gyógyfürdő, az jót tesz minden fáradt bloggolónak,is.További szép napot !

Parajpuding 2012.04.22. 17:38:49

"...Nem változhat ekkorát egy ember szűk negyedszázad alatt..."
Dehogynem! Akár egy év alatt. A pénz és a hatalom a legtöbb embert megrészegíti és kihozza belőle tényleges jellemét, vagy jellemtelenségét. Az intelligens emberek ezeket fel tudják dolgozni és kezelni tudják úgy, hogy a környezetük észre sem veszi, de vannak a hitvány primitívek, akikből viszont mindez a genetikailag bennük lappangó súlyosan beteges jellemvonásokat hozza elő. Nos itt ennek lehetünk a tanúi.

hotredchili 2012.04.22. 19:27:09

@tcpip: Te vagy a bűnöző jogi értelemben is: rágalmazol és kirekesztő vagy. Közben meg az igazság letéteményesének képzeled magad- honnan veszed a bátorságot, hogy bárkit minősítgess, büntetőjogi kategóriákkal illess a politikai beállítódásuk alapján? Ne válaszolj: a magadfajta attól érzi nagynak magát, hogy oda szavazott, ahol most a nagyobb rakás van. Te is többek között. Most hát megfellebbezhetetlen ítéleteket fröcsögsz a pártod háta mögül. Mint a középkorban: a klérus azt mondja, hogy a Föld lapos, hát máglyára mindenkivel, aki mást gondol.Ugyan nem emiatt, de Husz Jánost is máglyára küldték és a magadfajták hordták a rőzsét a máglyához. Ti úgy maradtok majd fönn az utókor számára, mint a "szent együgyűség".

becsoccsent 2012.04.22. 20:56:57

@moTmeN: hagyd. a ket szemevel latta, ahogy a gyurcsanyi ddosol.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.04.22. 21:37:29

@Đđ: kedvesem....
hazudtál valamit amit Kövér nem mondott és vaskosul álfelháborodtál.
unalmas ez a módszer, átlátszó és primitív.

partfish 2012.04.23. 01:06:43

@épészmérnök: egyetértek teljesen. inkább csak provokálni akartam

tcpip (törölt) 2012.04.23. 09:49:27

@hotredchili: nettó hülye vagy, egy marék hangya magasabb szinten áll, mint te. csak fröcsögsz, ennyit tudtok, ti ballibek.
süti beállítások módosítása