2012.06.12. 09:58 Szerző: Đđ

Szaros gumicsizmában…

Orbán villával.jpg

„Arany a kezemen, kalap a fejemen,
irigyek rám a többi rajok.
Fő a sukár öltözék (öltözék),
igazi úriember vagyok.”

Füstifecskék: Úriember vagyok (Minden út romába vezet) - 2001

 

Nem és nem fizetjük ki azt a nyomorult 6.4000 eurót! És nálunk továbbra is tilos a vörös csillag!

…Hiába iktatta még 1993-ban az Antall-kormány törvénybe Az emberi jogok és az alapvető szabadságok védelméről szóló, Rómában, 1950. november 4-én kelt Egyezményt (1993. évi  XXXI. törvény - http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99300031.TV) és hiába mondja ki e Magyarországon is hatályos törvény 1. fejezete 46. cikkelyének 1. pontja, hogy „A Magas Szerződő Felek vállalják, hogy magukra nézve kötelezőnek tekintik a Bíróság végleges ítéletét minden ügyben, amelyben félként szerepelnek.” Mindez nem számít – maga a kormány nem tartja be a törvényt.

…Tessék mondani, Tisztelt Kormány, akkor mit vár el az állampolgártól? Ha maga az állam nem tartja meg a törvényeit, akkor hogyan álljanak az állam képviselői bárki elé is, hogy tarttassék be ez vagy az a törvény, szabály?

Amikor Horn konkordátumot kötött a Vatikánnal, azt precízen be is tartotta. Nem mondta azt, hogy „betiltja Magyarországon a keresztet”, mert annak nevében több embert öltek meg, kínoztak meg és fosztottak meg emberi méltóságától, mint ahányat a komcsik és a nácik összesen sem. Nem mondta, eszébe se jutott, hiszen tudta azt, hogy ahová Magyarország tartozik, ott ez lehetetlen és elfogadhatatlan lenne. Lehet, hogy személy szerint „megvolt a véleménye” a katolikus egyházról, de ebből ne csinált „témát”…

…És most az „urak” kormánya?

Ha belépünk egy klubba, akkor az a minimum, hogy betartjuk annak szabályait. Hiszen éppen azért akartunk klubtagok lenni, mert kedvünkre van az ott folyó élet. Ha a klub egyik szabálya kimondja, hogy szmokingban kell ott tartózkodni és mi ezt a szabályt a belépésünkkor elfogadtuk, akkor nem csörtetünk be oda az estállóból gyüvet trágyaleves gumicsezmában… Mármost, ha Magyarország nem hajtja végre a „klub” ítéletét, akkor – mondjuk – ha legközelebb dolga akad kormányunk valamely prominensének Strasbourgban, esetleg rá találnak szólni: „Drága barátom, lécci már, válts lábbelit – ja, és azt a trágyásvellát is, amit szorongatsz, hadd inkább az Audid csomagtartójában!

Kell ez neki? Kell ez nekünk?

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr954582636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

házelnök 2012.06.13. 04:30:42

Sokan reméljük, hogy ezek lesznek hamarosan nem betíltva, hanem bezárva

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.06.15. 07:31:33

Amíg ez a gumicsizmás kivagyi parasztmentalitás tombol, addig elég ciki az egész bolsevik bagázs, élen a másodosztályú focistával.
süti beállítások módosítása