2010.11.03. 17:55 Szerző: Đđ

A Magyar Pokol

(P. Laci vicce)

Az alábbiakban egy vicc következik – amelyet azonban tessék nagyon komolyan venni!

Apropó: A Demokratikus Charta, az LMP és az MSZP külön-külön tiltakozásokat szerveztek; közben egymást anyázzák… Ez már tényleg „kész vicc” – amin a FIDESZ röhög!

 

Az Úr lelátogat a pokolba, hogy ellenőrizze, ítéletének megfelelően sínylődnek-e a kárhozottak? Lucifer kalauzolja, először egy hatalmas üsthöz érnek, amely mellett egy tábla áll. Az üstben lévő kárhozott lelkek sírnak, jajgatnak, szemmel láthatóan szenvednek – de annak ellenére bennmaradnak az üstben, hogy egyetlen ördög sem felügyel rájuk.

-           Hát ez meg hogy lehet, miért nem jönnek ki az üstből? – kérdi az Úr.

-           Nézd, ezek a németek; ott van az a tábla, rá van írva: Austritt verboten! (Kilépés tilos!) – és eszükbe se jut kimászni!

Odaérnek a következő üsthöz. Az üst mellett egy pufajkát viselő ördög áll, kezében egy dobtáras géppisztollyal. Az üstben lévők sírnak, jajgatnak, szemmel láthatóan szenvednek, de mégis nyugton vannak.

-           És ők kik? – kérdi az Úr?

-           Ők az oroszok. Ha valaki szökni akarna, az őr fejbe lövi.

Odaérnek a harmadik üsthöz is. Az üst mellett se tábla, se őr. Az üstben lévők sírnak, jajgatnak, szemmel láthatóan szenvednek, de mégsem ugrik ki senki sem a forró szurokból...

-           Ők hogy-hogy nem szökdösnek el??? – kérdi az Úr Lucifertől.

-           Á, hát tudod ők a magyarok. Ide nem kell se tábla, se őr, mert ha valamelyikőjük ki akarna ugrani közülük, akkor a többiek úgyis azonnal visszarángatják!

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr112420568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása