2010.10.18. 16:29 Szerző: Đđ

Ország a kukában?

Akarod-e, hogy balfaszok matassanak a gazdaságban, hogy Orbán mondja meg, hová tedd a pénzedet és hogy ő mondja meg, mi a jó és mi a rossz?

Ha inkább nem, akkor csatlakozz hozzánk!

www.progressziv.blog.hu – olvasd, ajánld másoknak is!

Elég volt a passzivitásból, abból, hogy örökké csak Orbánhoz viszonyuljunk! Vissza akarjuk kapni az országunkat és a pénzünket is!

Itt az idő, hogy aktívan politizáljunk – mert ha nem tesszük, akkor azt tesznek velünk, amit csak akarnak! Ne kussolj és ne lapíts tovább, mert megszívod!

Vagy azt akarod, hogy 2014-ben ismét ne tudj majd kire szavazni?

Vigyázz, lehetsz te is „rohadék multi” alkalmazottja, aki munka nélkül marad, ha a cége kivonul az országból! Lehetsz megrendszabályozott közalkalmazott. Lehetsz vállalkozó, akit bármikor megrángathatnak. Lehetsz egy multi beszállítója, aki elveszítheti a piacát, ha a multi elmegy.

Akarsz-e egy olyan országban élni, amelyet olyasvalaki vezet, aki „készen van” és aki szarik a valóságra? Te sem tudod, kiben bízhatnál, kihez csatlakozhatnál? Akkor csatlakozz a hozzád hasonlókhoz! Legyetek együtt erősek, képviseljétek végre a saját érdekeiteket és építsétek fel a saját világotokat – mert az nélkületek sosem fog felépülni!

Gyere, csatlakozz és hívj másokat is – mert ha nem teszed, mindannyian a kukában végezzük!

 

A "narancsiszap" gátja átszakadt, csak te akadályozhatod meg a katasztrófát!

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr582381359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása