2010.08.05. 23:28 Szerző: piefke

A Jegyzőkönyv

A Progresszív Blog megszerezte és most meg is osztja Tisztelt Olvasóival az Orbán-kabinet utolsó kormányülése jegyzőkönyvének egy igen fontos részletét, íme (a Miniszretelnök Úr mondatai kiemelve!):

- Az egész világ ránk rontott. Az IMF-esek hazamentek, az EU a 3%-os  hiánycélt követeli. Leállíthatják a pénzek folyósítását. Merkel kioktatott minket. A német, az angol és az amerikai sajtó szerint dilettánsok vagyunk…

- Matolcsy szerint ők mind hülyék.

- Viktor… Matolcsy…

- Matolcsynak, khm..., valójában nincs is diplomája... Sofőr volt a Pénzügyminisztériumban…

- Ne  maradjon benn más, csak Semjén, Szíjjártó, Varga, Martonyi és Pintér… A faszomba! Kormánynak nevezitek magatokat? Már megint ezzel a kurva IMF-fel, meg az EU-val jöttök itt nekem!!! Hát itt tartunk??? Ti is a burzsujok szövegét nyomjátok? Lassan már a Polgári Körökben is ezt megy! Az egész sleppem húzna már a picsába!

- Ne mondj ilyeneket, Viktor, mi itt állunk, melletted.

- Pénzéhes, sunyi banda!

- Viktor, ezt ne!

- A kormányom csupa szarházi. Veletek akartam fülkeforradalmat? Meg pénzügyi szabadságharcot? Miniszternek nevezitek magatokat... Évekig etettelek benneteket, a rohadt szoci kormányok alatt... Most meg csak nyüszíteni tudtok. Hordjátok ide ezt a világsajtó-szemetet… Titeket is le kellett volna sitteltetnem, mint Hagyót! Én bezzeg csak focizni tanultam, mégis összetoltam nektek a 2/3-ot. Ti meg közben már azon spekuláltok, hogy faroljatok le mellőlem. Talán titokban már Gyurcsánnyal egyezkedtek? De ebből nem esztek. Velem együtt fognak titeket is elzavarni a büdös picsába!

…Leszarjátok az AKARATOMAT! Ilyen körülmények között nem lehet forradalmat csinálni. Végem van, sosem fogok dirigálni annak a faszfej elitnek! De tévedtek, ha azt hiszitek, hogy lemondok. Inkább kikiálttatom a több, mint 2/3-ommal az Egyszemélyes Királyságot! ...Hozzátok be a Koronát..!

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr152202461

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden Világos 2010.08.06. 08:37:46

Vajon milyen forradalom az olyan, ami nem hoz gyors és mélyreható változásokat és aminek a végén marad minden a régiben? Márpedig gyakorlatilag ezt ismerte el a Nemzetgazdasági Minisztérum stratégiai államtitkára, amikor kijelentette, hogy "2012&n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.08.06. 00:05:29

khm...mit lehet erre mondani?

-a youtube-os változat Gyucsánnyal jobb volt

-ha egy napon belül születik két poszt egy témáról, még nem lesz igazad:D

-ez sem valami jó kép...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2010.08.06. 08:55:41

@aesculus: attól, hogy nálatok vannak a jobb grafikusok, még nem lesz igazatok.

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.08.06. 13:52:30

@Brendel Mátyás: a humorunk is jobb (és igazunk is van:DDDD)

piefke 2010.08.06. 14:49:25

@aesculus:

Valóban jobb lehet a humorotok - akkor ezért röhög rajtatok az egész világ?

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.08.06. 17:07:45

@piefke: nem, rajtunk, hanem velünk nevetnének, ahogy mondani szokás. Persze feltételes módban. Nem hiszem, hogy az egész világ Magyarországgal foglalkozna. Ahogy már elmondtam, vannak lapok (pl. az FT) amik támadják, vannak (pl. a Times) amik dicsérik az Orbán-kormány lépéseit.

Amúgy most néztem a mai ft/eur árfolyamot: 279. Mondtam, hogy csak hiszti volt.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.08.07. 21:03:39

@aesculus: Örülünk, hogy ilyen vicces a magát most éppen jobboldalinak nevező kormányunk. De Viktorkát ismerve lesz ez még másképp is. Mármint az oldalra gondolok, hisz abban viktorka folymatosan a nyerő pozíciót keresi... Bár szerencsére engem nem érint, de a pillanatnyi árfolyamot magyarázhatod annak a rétegnek, akiknek 2 hónap alatt 800 milliárd forinttal emelkedtek meg a terhei. A humor és a gerinctelenség a politikában oldalfüggetlen. Nem szeretem és nem is tetszett a coci bagázs, de ezek meg vagy csont hülyék, vagy csak jól titkolják, hogy nem! Szánalmas a sok volt kiszes és komcsi elvtárs jobboldali pálfordulása. Hívők lettek... Persze...

laci0011 2011.12.13. 08:17:54

Ijesztő belegondolni,mi van ha szó szerint igaz???
süti beállítások módosítása