2011.05.31. 16:58 Szerző: Đđ

A magyar Roswell

Titkos forrásainkra támaszkodva immár biztosak lehetünk abban, hogy a hajdani pártállam – és annak egyenes ági leszármazottai, különösen pedig Gyurcsány Ferenc – mind a mai napig sikeresen őrizgettek a magyar nemzet előtt egy csaknem fél évszázados titkot: egy, a magyarság sorsába történő idegen beavatkozás titkát. Annyira sikerült ezt elleplezi a magyar nemzet előtt, hogy még a Magyar Nemzet sem szimatolta ki – pedig ott aztán már bőven olvashattunk azokról a komcsi titkokról is, amelyek nem is léteznek!

Amikor azt írtuk, hogy „idegen beavatkozás”, akkor azt a legkomolyabban kell érteni: nem egyszerűen csak arról van szó, hogy az oroszok mesterkedtek megint, mint tették azt 1849-től, Világostól és Paszkevics herceg-hadvezértől kezdve egészen a MOL-részvények visszavásárlásáig és az azt a háttérből regulázó Putyinig. Nem, itt a szó legteljesebb értelmében vett idegenekről: UFO-król van szó! (Lehet persze, hogy Putyin is UFO – látták is repülni, egy MIG-nek látszó tárgyon – de a kérdés után kutakodó munkatársunk akcióját nem koronázta siker, ő jelenleg a Szurgutnyeftyegaz egyik kelet-szibériai telepén dolgozik: csalétek a medvecsapdában…)

Ahogy a Kurucinfó és Morvai Krisztina mindig is hangoztatni szokták: az idegenek összetartanak. Így van ez az UFO-k és a komcsik között is: segítik, támogatják egymást – hogy övék lehessen a Világuralom.

Amikor 1956-ban - egy dicsőséges félóráig - úgy látszott, hogy meginog Magyarországon a szocializmus, ismét működésbe lendült ez a szövetség. Jöttek az idegenek: előbb az oroszok és a (fiumei születésű) Kádár, majd ezt követően az UFO-k is színre – és hazánk véráztatta, ezeréves földjére – léptek. Igen: az idegenek összetartanak. Az UFO-k, mint jó idegenek, magukévá tették annak idején (a szintén idegen: zsidó) Marx Károly tanait, hiszen az ő Kommunista kiáltványában az áll: „Világ proletárjai…” és nem az, hogy „a Föld nevű bolygón szuttyogó prolik…” – akkor pedig amit ez a Főidegen leírt, az vonatkozik a teljes Univerzumra! Igen, az Eszmének győzedelmeskedni kell az egész Világegyetemben – és ha vannak párhuzamos univerzumok, akkor azokban is. (Márpedig biztosan vannak, ha egyszer létezik Magyarországon alternatív közgazdaságtan!)

Az UFO-k mindig alaposan kidolgozzák terveiket – nem úgy, mint a magyar kormányok. Az nyilvánvaló volt, hogy a szocializmus védelmére nem küldetik ide, közénk egyszerűen az egyik kocsonyás kocsányon lógó szemű tölcsérfülűt, hanem egy embert kell felruházniuk különleges képességekkel. Ennek járatos módja náluk az, hogy elrabolnak egy terhes nőt és annak magzatát operálják át – ahogy az közismert amerikai közép-nyugati háziasszony-körökben is.

Nálunk is ez történt: az UFO-k iderepültek egy csészealjon és teljesen tudományosan – sorsolással – kiválasztottak egy várandós anyát. Történt pedig mindez a korai ’60-as években, egy Budapest-közeli kis faluban. (Azért falusi asszonykát választottak, mivel faluhelyen még erősen élt a vallásos hagyomány és így egy intergalaktikus jármű leszállásával járó fényrobbanást a Jónépek egyszerűen betudtak a Szűzanyának…)

Miután megvolt a beavatkozás, a FőUFO meglátogatta  az akkor éppen fénykorát élő Kádár Jánost és beavatta a titokba:

-           Nézd Jánosom, a ti földi eszközeitekkel hamarosan lehetetlenné válik a szocializmus fenntartása – ez pedig megengedhetetlen lenne! Átalakítottunk ezért egy magyar gyermeket, aki majdan neked is méltó utódod lészen és halad tovább a lenini úton. Kérlek, vigyázz rá és a magad diszkrét eszközeivel egyengesd az útját – a többi már az ő dolga lesz, nem fogsz benne csalódni!

…Így, ezen előzményekkel született meg 1963. május 31.-én a székesfehérvári kórház szülészeti osztályán a kis Orbán Viktor. Kádár elvtárs pedig megtartotta a szavát: Viktorka apukáját befogadta a Pártba, aztán különféle körmönfont trükkökkel elhitette Viktorral, hogy ő mégsem azért született e világra, hogy futballsztár legyen belőle… Egyetemi éveire pedig mentorául kapta Stumpf Pistát…

Időközben – 1989-ben - Magyarországon történt ugyan egy „rendszerváltás”, ám ezt senki sem vette komolyan. A nép lelke mélyén még mindig a 3.60-as Kádár-kenyeret várta és nem akart elszakadni az állami gondoskodás emlőitől, a vállalkozók pedig valójában állami vállalkozók akartak lenni… A politikusoknak pedig, mint tudjuk, igazán mindegy, hogy milyen szólamokat hangoztatnak - hangképző szerveik megegyeznek a papagájéval: bármilyen hangot képesek élethűen utánozni. Azt a néhány ágáló reformértelmiségit is sikerült megvenni végük, igaz, jóval a valós árfolyam felett, ugyanis egy egész marék tökmagot adtak értük!

Viktor – akiben akkorra már éledeztek az UFO-gének – rájött, hogy elérkezett az idő, midőn különleges képességeire támaszkodva elkezdheti Superman-szerű szárnyalását a honi politikai égbolton. Az első tanulókört ’89 nyarán a Hősök terén tette meg, komoly sikerrel.

Ahhoz, hogy áttörjön a politika dzsungelén a hatalom magasa felé, választott egy „liberalizmus” nevű machetét és forgatta is derekasan, amíg ki nem derült, hogy a magyarok többsége fél az efféle radikális eszközöktől. Viktor ekkortól konzervatívnak öltözött be: szakáll le-öltöny fel, vallásos áhítat a pofára – és kész is volt az új „polgári transzformer”.

…Innen már könnyű volt a dolga: a magyarok mindig is egy helyettük mindent megoldó vezérre vágytak… Igaz, történt egyszer közben, hogy jött egy TV-vita erejéig egy „mégvezérebb”: Gyurcsány Ferenc, de elég volt egyszer felvenni magnóra, amint Feri evolúciós ugrásra bíztat egy 180 egyedből álló ősbölény-csordát Balatonőszödön – és máris elhárultak az akadályok...

Viktor megérkezett a hatalomba!

…És most él vele. Az UFO-k által egykoron beléültetett különleges képességei pedig nap mint nap megnyilvánulnak…

Isten éltesse Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét, fennállásának 48. évfordulója alkalmából!

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr672946423

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szép új Gulág 2011.06.01. 19:23:27

Erősen belecsíptem a karomba és egyből felszisszentem (tehát nem alszom) aztán vagy jó tíz percig szorongattam a hőmérőt a hónom alatt 36,8 fok (tehát lázas sem vagyok). De akkor honnan ez a lázálom?Megjelent a szemem előtt egy film: A Nyári napnak alk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vértes László · http://kozlogika.blogspot.hu/ 2011.06.01. 08:21:02

Ha jól zanzásítom a posztot, lényegi állítása, hogy Orbán a bukott szocializmust viszi tovább.

Nos, a szocializmusnak volt néhány komoly előnye, azokat miért ne lehetne újra megteremteni? 1. Társadalmi mobilitás (akárkiből lehetett orvos, mérnök, tudós); 2. közrend volt (kmk, igazoltatások, éjszaka mindenki gyanús az utcán - ha becsületes vagy, semmi bajod nem lesz ettől); 3. sokkal többen dolgoztak, kapun belüli munkanélküliség ide vagy oda; 4. volt szociális kohézió, nem csak a Rózsadombról szerették a szegényeket, a cigányokat, és nem tették őket segélyfüggővé. Ezeket az előnyöket sírja vissza az idősebb generáció, de mindenkinek jót tenne, ha értelmes formában újra megélhetnénk őket.

Kérdés, hogy a fentiektől omlott-e össze a szocializmus. Egyértelműen nem, kivéve a kapun belüli munkanélküliséget, mert az a versenyképesség rovására ment. A szocialista iparnak viszont nem a munkaerő produktivitása, hanem a minőségi áruk és az újítások hiányoztak. Azok ma is hiányoznak, pedig kapitalizmus van. Ergo nem a szocializmus rémével kéne Orbánt feketíteni, hanem az ép észt kéne demonstrálni baloldalon, azt, hogy a társadalom valós igényeire többet tud mondani a "progresszió", mint hogy "hüje fasiszták vagytok ti mind, bújjatok bele a drága kis Orbánotokba". Van ezen túlmutató üzenet is, csak rejtegetitek? Nosza, elő vele! Ajánlott olvasmány:
verteslaszlo.blogspot.com/2011/05/mitol-cikik-progresszivek.html
verteslaszlo.blogspot.com/2011/05/mitol-ciki-az-lmp.html

Đđ 2011.06.01. 22:41:09

@Vértes László:

Javaslom, hogy a további eszmecsere előtt olvasd el az alábbi, korábban íródott posztunkat:

progressziv.blog.hu/2011/01/18/ujjaszervezes

Đđ 2011.06.01. 22:42:10

@Vértes László:

...Ja és Orbán nem a "direkt szocializmus" élteti tovább, hanem a "szocialista mentaitást".

Vértes László · http://kozlogika.blogspot.hu/ 2011.06.01. 23:32:56

@Đđ: Jó a korábbi poszt, köszönöm a javaslatot.

Hadd zanzásítsam ezt is: a Fidesz csak gazdasági programot ad, nem ad össztársadalmi tervet a leszakadóknak.

Szép lenne Mari nénihez, Pityu bácsihoz bekopogtatni, hogy kezicsókolom, jövő hónaptól minden más lesz, mert mi vagyunk a megváltókok. Reális elvárás ez? Szerintem nem.

Jó ideje olvasom a progresszív blogot, még nem sikerült konkrét alternatívákat felmutatnotok. Absztrakt kívánságlista és kibickedés helyett készítsetek árnyékprogramot, alakítsatok árnyékkormányt - kiváló brit ötlet ez, persze csak annak, aki nem blöfföl. Nekem vannak konkrét gazdaságfejlesztési ötleteim:
verteslaszlo.blogspot.com/2011/05/hat-ev-hit-es-hat.html

Vértes László · http://kozlogika.blogspot.hu/ 2011.06.02. 10:12:22

@Đđ: Megihlettél ezzel a "szocialista mentalitással". Van benne valami, de szerintem nem a szocialistával, hanem a mentalitással van gond, mégpedig így:
verteslaszlo.blogspot.com/2011/06/atok-vagy-aldas-mentalitasunk.html
süti beállítások módosítása