2010.12.22. 22:15 Szerző: piefke

Állunk a sötétben…

Itt állnunk a Sötétben: nem tudjuk, mit hoz a következő évünk. Csak sejtéseink vannak, komor – és sajnos úgy néz ki, megalapozott – sejtéseink.

A gazdaságot kontár kezek rángatták az elmúlt fél évben és semmi jele annak, hogy e kontár („Jobb”)-)kezeket levágnák és értőbbek gondjaira bíznák a dolgainkat. Fogalmunk sincs, miféle „strukturális átalakításokra” készül a Kormány (állítólag februárban) – valószínűleg neki sincs. Pedig egy állítólagosan demokrata és a nép (ők úgy mondják: a zemberek) érdekében cselekvő kormánynak lenne bizony tájékoztatási kötelessége – még az ezerszer elátkozott Pártállamban is az volt a szokás, hogy év végén rendre elmondták, mivel szívatnak meg a következő évben… A rohadt komcsik megtették – a Dicső Forradalmi Demokraták nem… Érdekes!

Azt sem tudhatjuk most még, hogy jövőre mit tudhatunk majd meg – és hogy kitől, milyen csatornákon keresztül? De azt tudjuk – és tudja immár az egész világ is – hogy amit „tájékoztatásként” a Kormány vet majd elénk, az bizony csak az Igazság fele lesz, az is általuk polírozott változatban. Igaza lesz annak a „rohadt komcsi” Die Weltnek: „Führerstaat” leszünk, „vezéri állam”. És ha egyszer a németek mondják… Ha valaki, akkor ők tudják, milyen az!

Magyarországnak sikerült elérnie, hogy egész Európa ránk figyel – igaz, nem egészen úgy, ahogy ezt Orbánék korábban ígérgették: nem azzal, hogy „mindenkinél jobban csináljuk”. Ja, hogy az nehezebb lenne? Hát, bizony: annak idején az epheszoszi Artemisz-templomot is nehezebb volt felépíteni, mint utána Hérosztratosznak felgyújtani! Bizony, igaza lesz a Weltnek, hogy a Führerre utal Orbán kapcsán: ő is megígérte a németeknek, hogy „nem fognak ráismerni Berlinre” – és neki sem egészen úgy sikerült a dolog, ahogy ígérte… Félő, hogy majd a „posztorbán” Magyarországon is lesz mit romeltakarítani a Fiúk és a Derék Magyar Urak után.

Addig is: szervezzünk romeltakarító brigádot!

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr212533422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istván 27 2011.01.25. 19:48:32

nemkérek hülye leveleket az én nevemre olyanokat mit ezek a fentiek !!! fujne provokoljatok ha okosat nem irhattok fuj !!!
süti beállítások módosítása