2010.09.02. 22:48 Szerző: piefke

Magyar saria

Kedves Drága Magyar Honfitársaim, Véreim, Magyarok!

Eddig, az átkos komenyista-libsi rendszerben minden éjjeleteket megkeserítette a rettegés, amelyet a Bűn Világa költöztetett drága magyar szíveitekbe. De most, hogy Új Kormányunk hivatalba emelkedésével felvirradt immár a Magyar Jólét Örök Aranynapja, e rettegéstől is végleg megszabadulhattok! Örömtől átitatott magyar lélekkel közlöm veletek: végre-valahára lakat alá kerültek első számú közellenségeink! Az örökké dicső és nagyszerű, de mindenek előtt feddhetetlen Pintér Sándor irányítása alatt működő felkészült és tettrekész magyar rendőrségünk ártalmatlanná tette és lakat alá helyezte azt a három, egyenként 15 éves lányt, akik brahiból, hülye gyerekcsínyből bizsukat akartak lopni!

A kis rohadék ribancok! Kezet mertek emelni a kínai műanyagipar páratlan remekeire – épp akkor, amikor Kormányunk a suttogó propaganda szerint épp Kínából tervezi felvenni a büdös, zsidó IMF szerencsés, szabadságharcos és végleges kiebrudalását követően az országunk életben tartásához szükséges hiteleket. Hát van ezekben magyar lélek? Törődnek ezek a Kormány koncepciójával és diplomáciai erőfeszítéseivel? Százszorosan is megérdemlik, hogy a fogdában rohadjanak!

Drága áldott Honfitársaim! Talán akad olyan közöttetek, aki úgy gondolná, hogy nem épp a megfelelő személyekre sújtott le a Hatalom Ökle? Hogy esetleg sokkal inkább veszélyes a társadalomra és a közmorálra az, ahogyan Kormányunk az alkotmányos berendezkedésünkkel, a vezető pozíciók betöltögetésével eljár? Vagy netán hogy sokkal jelentősebb az az anyagi kár, amelyet a Kósa-Szíjjártó kommunikáció, a „Nem kell IMF - Mégis kell IMF - Mégsem kell IMF”-nyilatkozatok, stb. okoztak? Hogy ha pár, végül el sem lopott, 20.000 Ft összértéket el sem érő bizsuért 72 órás őrizet jár, akkor az eddig alsó hangon kalkulálva is immár kb. 1000 milliárdos forintárfolyam-gyengítésből adódó kárért értékarányosan 3.600.000.000 óra fogvatartás – azaz: nagyjából 410.000 év börtön dukálna?

Nem, nem és nem: aki ilyennel jönne, azt üssétek agyon – mert a hülye devizahitelesek, meg a még hülyébb devizahitelből fejlesztési beruházásokba kezdett vállalkozások kibírják az elkúrt ezermilliárdot, de pár szaros bizsuba belepusztulnánk!

…De ne gondoljátok, hogy immár eltorlaszoltuk a Bűn összes útjait! Íme, ezennel javaslom, hogy rendőrségünk csapjon le azokra a gyerekekre is, akik pl. az iskolai menzákon az indokoltnál több fogpiszkálót használnak el, akik az iskolák WC-iben túl sok papírral törlik ki a seggükket, vagy sprickolják a drága ivóvizet a játszóterek gyerekitató csapjaiból!

És ne álljunk meg félúton: mindazok, akik valaha gyerekkorukban szilvát loptak a szomszéd fájáról, érezzék hazafias kötelességüknek, hogy – baltával, vagy láncfűrésszel, tetszésük szerint – levágják a Bűnös Kezet!

…És ha mindez meglesz, el is értük a Magyar Kánaánt: gyerekeink a rács mögött, mi magunk pedig fél kézzel rohangálva… Mi lehet ennél jobb és szebb?

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr732267889

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bocsesz, de kéne a Ferenc József-föld is... 2010.09.03. 13:57:30

"Bármi történjék is, mindig van egy okos, aki előrukkol, hogy ő megmondta előre."A kristálygömb működött (Lázár kapcsán elmélkedtem a jövendőről), csak hamarébb és masszívabban b*szott be a ménkű: a Jobbik nem maszatolt tovább, hát belekotort...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stone pit(er) 2010.09.04. 19:22:16

Milyen igaz!
A csúnya IMF az országok szuverenitását csorbítja. Nézzétek csak a kedves konfuciánus Kínát, mennyire tiszteli a közösségek szuverenitását. Ő a mi barátunk. Elnézést egy pillanatra. Mit mondott, kikeres? A Dalai Láma? Ja azok, akik csúnyán összekoszoltak néhány kínai bakancsot? Tudom már! Ők voltak, akik az orrukkal ütötték a kínai szuverenitás védők térdét és a puskatusukat, amikor az éjszaka közepén látogatást szerettek volna tenni kolostoraikban és családi gazdaságaikban, mint turisták. Pedig hozták a nagyra becsült pénzüket, mindenféle különösebb kérés nélkül. Új fejlődést hoztak, amely annyira más, mint a rothadó nyugat által kínált út.
Erről jut eszembe! A vörös könyvecskéje megvan, kedves újságíró úr? Melyik? Amelyikbe a mondásaimat összeírták. Tehát nincs?! Kívül tágasabb! Legközelebb tőlem ne kérjen interjút.
süti beállítások módosítása