2010.07.02. 19:04 Szerző: piefke

Paranormális fiatalok

A Progresszív Blog Szerkesztősége ismét páratlan dokumentum birtokába jutott, mely egy igen veszélyes természeti jelenség és a társadalomra szintén igen veszélyes egyének közötti kapcsolatra derít fényt:

 

Alkotmányvédelmi Hivatal

1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11.

A Főigazgató részére

Szigorúan titkos!

 

Tisztelt Főigazgató úr!

A közeli napokban egyik informátorunk felhívta tartótisztje figyelmét arra, hogy állítólagos budapesti egyetemisták a fennálló törvényes rend megdöntésére kezdtek szervezkedni. A Hivatal megfelelő osztálya haladéktalanul vizsgálatot indított, hogy tisztázza az információ valóságtartalmát. A vizsgálat az alábbi – rendkívüli és bizonyos elemeikben paranormális, megmagyarázhatatlan - tényeket tárta fel:

Valószínűleg a közeli hetek rendkívül viharos időjárása következtében, a légkör megváltozott töltéseloszlásának hatására Budapest térségében néhány másodpercig tartó rendkívüli téridő-görbület állt elő, amelynek következtében lokálisan megjelenhettek más téridő-síkokhoz tartozó események – és az eseményekben szerepet játszó bizonyos személyek is. Több jel szerint itt járt Mátyás király és egyesek Horthy Miklóst is látni vélték fehér lovon – de ez utóbbi állításról nyomozásunk során kiderült, hogy csak Miniszterelnökünk és barátai játszottak szerepjátékot (Prónayt pl. Kövér László alakította).

Nyilvánvalóan ennek a téridő-kontinuumbeli görbületnek betudhatóan jelentek meg azok a ’80-as évek végéről származó egyetemista fiatalok is, akik megállapításaink szerint a jelenidőbe való átlépésüket követően hamarosan államellenes szervezkedésbe kezdtek.

Bevették magukat a budai Ménesi út egyik épületébe, az épület bejáratán elhelyeztek egy táblát „Bibó István Szakkollégium” felirattal és független közösséggé alakultak. Tájékozódtak az ország belviszonyait illetően (igen gyorsan elsajátították az internet és a korszerű informatika használatát, kivéve a csoport szellemi vezetőjét, egy alacsony, gyorsbeszédű, labdarúgás-kedvelő fiút, aki sms-t is alig tud írni) és úgy határoztak, hogy Államunk rendje egyáltalán nem felel meg a saját idejükből magukkal hozott ún. „demokratikus”, „republikánus” és „polgári” elveknek. A Ménesi-úti épületben elhelyezett lehallgató berendezéseink sajnos csak nagyon töredékes információkkal szolgálhattak, ugyanis az épületet megszálló fiatalok az éppen futó Labdarúgó Világbajnokságot kihasználva beszélgetéseiket vuvuzelákkal álcázták. Annyi azonban kiszűrhető volt, hogy „a hazánkban fennálló egypárti diktatúrát”, „a nomenklatúra uralmát”,  a „kézivezérlést”, „a többpártrendszer megteremtésének szükségességét” emlegették. Követelték a „véleményszabadságot” és a „szakmailag megalapozott gazdasági koncepciók hiányát” is számonkérték.

Szervezetet is alapítottak „Fiatal Demokraták Szövetsége” néven, melynek deklarált célja a fennálló legitim és törvényes rend, Pártunk és Kormányunk megdöntése.

Fentiekre tekintettel javasoljuk Főigazgató úrnak, hogy haladéktalanul tegye meg a szükséges lépéseket és vegye fel a kapcsolatot a Magyar Tudományos Akadémia illetékes szerveivel, továbbá az Országos Meteorológiai Szolgálattal, hogy miképpen lehetséges egy, az elmúlt hetekben lezajlott szuperviharhoz hasonló jelenség mesterséges előidézése, hogy ezeket a bajkeverő fiatalokat vigye el a vihar!

A bejegyzés trackback címe:

https://progressziv.blog.hu/api/trackback/id/tr492125820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása